Betaalbare klasse bij Havic Kantoormeubelen

Interieurfotografie op locatie.

Onlangs verzorgde Havic Kantoormeubelen het nieuwe kantoor meubilair voor DG&VH Accountancy in België. Een moderne en onder architectuur gebouwde locatie met veel glas, licht en ruimte. Ik had de eer om het eind resultaat te fotograferen en keek mijn ogen uit. Het fantastisch mooie pand en de mooie ruim opgezette kantoren straalt professionaliteit en rust uit waar Havic goed gebruik van heeft gemaakt.

Ik heb reeds diverse projecten gefotografeerd voor Havic Kantoormeubelen en telkens ben ik onder de indruk van eenheid en uitstraling die zij weten te creëren met de ruimte en het aantal werkplekken. Neem daarom ook vooral eens een kijkje op hun website om de andere projecten te bekijken.

Havic Kantoormeubelen zoekt nationaal en internationaal naar de beste fabrikanten van design kantoormeubelen van topkwaliteit. Hier koopt Havic uw projectinrichting rechtstreeks in. Door deze rechtstreekse inkoop en directe levering aan de klant zijn zij in staat om hun collectie op betaalbare wijze aan te bieden.

Hun interieurspecialisten helpen u graag met het selecteren van de juiste kantoormeubelen, het indelen van de ruimtes en met de juiste kleurstelling voor uw kantoor. Hun eigen monteurs installeren de projectinrichting bij u op locatie. En omdat zij overtuigd zijn van hun kwaliteit zit op nagenoeg de gehele collectie 5 jaar garantie. Kortom, van inkoop tot after sales, Havic heeft het allemaal in huis.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag eens vrijblijvend kennis maken en mijn creatieve ideeën aan u voorleggen. Bel me op 06 152 080 51 voor een afspraak. Mailen kan natuurlijk ook info@imagingpeople.nl

Groet Leonie Voets