10 jaar Quercis

Personeel geeft kunstwerk cadeau.

In mei 2016 werd ik uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek om te zien of ik beeld en vorm kon geven aan een bijzonder cadeau ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van Quercis. Een leuk gesprek met een aantal leden van het Quercis team die mij in het kort vertelde waar zij zich dagelijks mee bezig houden. Op de website is dit mooi omschreven:

Als information consultants houden wij ons dagelijks bezig met de vraag hoe we complexe bedrijfssoftware inzichtelijk kunnen maken, zodat u overzicht houdt. Quercis stroomlijnt en optimaliseert bedrijfsprocessen zodat u enkel die informatie ontvangt, waar u om vraagt. Dat doen we door onze technische knowhow te koppelen aan bedrijfskundige kennis. Door open te staan voor nieuwe ideeën en telkens te kijken hoe het beter kan, komen we vaak verrassend creatief uit de hoek.

Als fotograaf/vormgever denk ik in beelden en het eerste beeld wat direct bij mij opkwam was een labyrint aan onoverzichtelijke lijnen, waarin de aandacht naar een punt geleid wordt waarin structuur en samenhang domineert.
Quercis009Dit is de basis geweest van het uiteindelijke resultaat.Kort samengevat:
Samen werken naar een gestructureerde oplossing in de bedrijfsprocessen.
Door mijn ideeën open te communiceren en ruimte te bieden voor de eigen input van de personeelsleden kwamen tot een bijzonder resultaat wat prima aansluit bij datgene waar Quercis voor staat. Ik heb gekozen voor een Dibond product omdat de strakke afwerking uitstekend past bij de uitstraling van het bedrijf.

Ik kom graag eens kennismaken als ook jij als bedrijf op zoek bent naar een bijzondere uiting. Behalve een kunstwerk binnen in het bedrijf kun je ook denken aan de aankleding van een vergaderzaal, entree, kantine of bedrijfsrestaurant. Wil je hier eens wat meer over weten dan hoor ik het graag. Bel me op 06 152 080 51 of stuur een berichtje naar info@imagingpeople.nl

Leonie Voets