Warme uitstraling voor Verhoeven Verwarming

Bedrijfsreportage op locatie

Warme beelden, een duidelijke eenheid, professioneel en vakbekwaam, dat is wat ik heb neergezet met de beelden voor Verhoeven Verwarming uit Leende.

De voertuigen waarmee Verhoeven haar klanten benadert zijn rood voorzien van een geel met grijs logo. Ze vallen goed op en dit wilde ik in de website terug laten komen. Herkenning en eenheid draagt bij aan de eenduidige uitstraling van het bedrijf.

Verhoeven verwarming is een gecertificeerd installatiebedrijf met een uitstekende reputatie, welke zich al meer dan 40 jaar toelegt op de aanleg en onderhoud van klimaatinstallaties in de woningbouw en utiliteit. Een dag heb ik met ze meegedraaid en heb ik zelf kunnen zien met hoeveel plezier en toewijding zij hun klanten voorzien van de juiste expertise.

Waar mijn bedrijfsreportages aan voldoen?

Als bedrijf heb je een bepaalde identiteit, huisstijl. Het is erg belangrijk dat de fotografie hierbij aansluit. Door me te verdiepen en in gesprek te gaan maak ik vervolgens een beeld wat het verhaal en de uitstraling van het bedrijf versterkt. Ook het standpunt, de scherpte/onscherpte in de foto’s zorgt ervoor dat de aandacht bij een bepaald punt in de foto komt te liggen. Wanneer de foto’s op een website gebruikt worden is het tevens erg belangrijk wat de afmetingen van de foto’s daar zullen zijn. Vaak worden er banners gebruikt waarvan de verhouding anders is dan de verhouding 3:4. Ook dit is voor mij erg belangrijk zodat ik ervoor kan zorgen dat de juiste informatie in de foto ook goed zichtbaar blijft.

Laat het me weten als ik je interesse heb gewekt en je benieuwd bent naar wat voor ideeën ik heb voor jouw bedrijf. Samen maken we dan vervolgens een plan en bespreken we de wensen. Voordat ik dan ook daadwerkelijk kom fotograferen weet je precies wat we gaan doen en wat de kosten zijn en kom je niet meer voor verrassingen te staan. Ook komen de gebruiksrechten volledig bij jou te liggen. Duidelijke en heldere communicatie, daar houd ik van.

Groetjes Leonie

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag eens vrijblijvend kennis maken en mijn creatieve ideeën aan u voorleggen. Bel me op 06 152 080 51 voor een afspraak. Mailen kan natuurlijk ook info@imagingpeople.nl

Groet Leonie Voets