Portfolio


Wat maakt jouw bedrijf echt anders dan andere bedrijven? Waarom ben jij uniek? Wat is jouw identiteit? Met mijn fotografie wil ik jou ‘Waarom‘ laten zien. Door me te verdiepen in je bedrijf ga ik op zoek naar datgene wat jou zo uniek maakt. Conceptuele fotografie dus, waarin licht, vorm, kleur, compositie en creatie samensmelten tot een uniek beeld. Jouw beeld. Op deze manier versterkt beeld de identiteit van je bedrijf. Het is persoonlijk, herkenbaar en vormt alles samen tot een geheel.

De mens staat centraal. In 2007, toen ik mijn bedrijf startte heb ik bewust gekozen voor géén studio. Ik wil de vrijheid voelen om op elke locatie te kunnen fotograferen. Me laten inspireren door de omgeving, het licht, de mensen. Lekker naar buiten, mensen portretteren op een ontspannen manier. Genieten van het moment. De ene keer maak ik gebruik van bestaand licht in combinatie met kunstlicht en/of een reflectiescherm, een andere keer leef ik mij uit met studioverlichting. Deze vrijheid geeft mijn creatief brein de nodige inspiratie om mooie beelden te maken.

Ik fotografeer en creëer omdat schoonheid het verdient om gezien te worden. Dat is mijn ‘Waarom‘.

Sinds 2012 ben ik lid van het Master Photographers Network(MPN). De MPN  is een netwerk van professionele fotografen. Portretfotografen, Bruidsfotografen en Bedrijfsfotografen door heel Nederland. Het is een netwerk voor en door fotografen. Aanstormend talent kan leren van de ervaringen van ‘de oude rotten in het vak’. Omgekeerd zorgen de talenten met frisse ideeën en inspiratie. Een professioneel netwerk dus waarbinnen wij elkaar kunnen inspireren, informeren en stimuleren. Door kennis uit te wisselen zorgen wij met elkaar dat het niveau van de professionele fotografie op een hoger niveau komt.

Conceptfotografie | Portretten op locatie | Zakelijke fotografieInterieur Architectuur | Project Pumps & Plaatjes

Heb ik je interesse aangewakkerd? Laat me weten als ik iets voor je kan betekenen. Ik denk graag mee met creatieve oplossingen. Niets is te gek.

Een creatieve groet, Leonie Voets