Portfolio


Wat maakt jouw bedrijf echt anders dan andere bedrijven? Waarom ben jij uniek? Wat is jouw identiteit? Met mijn fotografie wil ik jou ‘Waarom‘ laten zien. Door me te verdiepen in je bedrijf ga ik op zoek naar datgene wat jou zo uniek maakt. Conceptuele fotografie dus, waarin licht, vorm, kleur, compositie en creatie samensmelten tot een uniek beeld. Jouw beeld. Op deze manier versterkt beeld de identiteit van je bedrijf. Het is persoonlijk, herkenbaar en vormt alles samen tot een geheel.

De mens staat centraal. In 2007, toen ik mijn bedrijf startte heb ik bewust gekozen voor géén studio. Ik wil de vrijheid voelen om op elke locatie te kunnen fotograferen. Me laten inspireren door de omgeving, het licht, de mensen. Lekker naar buiten, mensen portretteren op een ontspannen manier. Genieten van het moment. De ene keer maak ik gebruik van bestaand licht in combinatie met kunstlicht en/of een reflectiescherm, een andere keer leef ik mij uit met studioverlichting. Deze vrijheid geeft mijn creatief brein de nodige inspiratie om mooie beelden te maken.

Ik fotografeer en creëer omdat schoonheid het verdient om gezien te worden. Dat is mijn ‘Waarom‘.

Naast de diverse opdrachten die ik uitvoer heb ik ook een 2-tal projecten waar ik belangenloos aan werk. Deze projecten geven mij inspiratie en daar krijg ik enorm veel energie van. Het eerste project is Floral Beauty, waarbij ik creatieve portretten maak van vrouwen i.c.m. bloemen. Het tweede project is Pumps & Plaatjes. Samen met tekstschrijver Silvia Verhoosel portretteer ik vrouwen met tatoeages en vertellen we de verhalen achter de tatoeages.

Conceptfotografie | Portretten op locatie | Huwelijksfotografie | Project Floral Beauty | Project Pumps & Plaatjes

Heb ik je interesse aangewakkerd? Laat me weten als ik iets voor je kan betekenen. Ik denk graag mee met creatieve oplossingen. Niets is te gek.

Een creatieve groet, Leonie Voets