Ligtvoet Makelaardij ademt 040

040 visual in de huisstijl van Ligtvoet Makelaardij.

Sinds 2010 is Ligtvoet Makelaardij gevestigd aan het Sint Gerardusplein 20 in Eindhoven. Bij Jelle Ligtvoet en zijn kantoor staan kwaliteit, persoonlijkheid bovenaan bij het bieden van de juiste dienstverlening. Of het nu gaat om aankoop, verkoop, taxatie, huur of verhuur, zij weten hoe ze het beste ieders belangen kunnen behartigen.
Naast succesvolle ondernemer is Jelle ook een trotse Eindhovenaar die dat ook graag wil laten zien. Jelle kwam bij mij met de vraag of ik op creatieve wijze hier beeld aan wilde geven.

Ik maakte vervolgens een visual met typische Eindhovense kenmerken. Naast enkele grote bekenden werken heb ik ook gekozen voor een aantal verschillende wijken en bouwstijlen die Eindhoven rijk is en waar kopers zich in kunnen herkennen. De visual is in het groot te bekijken op kantoor aan het Sint Gerardusplein 20. Daarnaast is de website van Ligtvoet Makelaardij ook voorzien van een 4-tal banners die elkaar afwisselen.
2017-01-10_1407

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag eens vrijblijvend kennis maken en mijn creatieve ideeën aan u voorleggen. Bel me op 06 152 080 51 voor een afspraak. Mailen kan natuurlijk ook info@imagingpeople.nl

Groet Leonie Voets