Frisse fotografie voor nieuwe uitstraling voor Nieuwkoop Advies en Administratie

Frisse fotografie bij binnenkomst!

Collage Wandversiering

Nieuwkoop Advies en Administratie staat voor een persoonlijke en betrokken werkwijze. Door deze 2 kenmerken in de fotografie terug te laten komen krijgt de bezoeker nu meteen een mooi kijkje achter de schermen (muur). Bij binnenkomst op kantoor maak je direct kennis met het 8-koppige team van Nieuwkoop. In overleg met Peter en Bert Nieuwkoop heb ik vooraf mijn visie op de fotografie voor Nieuwkoop laten zien aan de hand van voorbeelden. Gewoon iedereen aan het werk en laten zien waar zij zo gedreven in zijn. Deze beelden afgewisseld met wat detailfoto’s vormen een spannend en fris geheel. Het logo, ontworpen door Martijn Verberne van Holman vormgeving is vanaf het begin bepalend geweest voor de stijl. De overlap in de P/B heb ik in de collage transparant gemaakt. Behalve dat dit een mooi effect geeft, symboliseert dit ook het kijkje achter te schermen.

De mooie Wordcloud die terug te zien is in de wandversiering komt van Waardevol Ondernemen en is het resultaat van een succesvol klanten onderzoek. Mooi wat klanten over ze zeggen. Dat mag best gedeeld worden!

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag eens vrijblijvend kennis maken en mijn creatieve ideeën aan u voorleggen. Bel me op 06 152 080 51 voor een afspraak. Mailen kan natuurlijk ook info@imagingpeople.nl

Groet Leonie Voets