25-jarig jubileum STB

Fotografie en Design wandversiering en geschenk

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum STB heb ik een wandversiering bedacht wat in woord en beeld het bedrijf laat zien. Enkele speerpunten van het bedrijf zijn:

Duurzaam, People, Planet, Profit, Maatschappelijk verantwoord ondernemen en klimaat.

Met deze woorden in gedachten heb ik een wereldbol weergegeven in de kleuren blauw en geel van het bedrijf. Tevens ben ik op beide locaties van het bedrijf gaan fotograferen en heb ik enkele installaties bezocht. STB zorgt voor het beheer en onderhoud van technische installaties in kantoor-, en bedrijfsgebouwen. Een goed klimaat is belangrijk voor een prettige werkomgeving.
Ik laat een balans zien in de wandversiering tussen warm en koud om de klimaatbeheersing te benadrukken. De wandversiering is een cadeau van het personeel aan de directie.

imagingpeople-leonie-voets-fotograaf-mierlo-relatiegeschenk-25-jarig-jubileum-STB

Omdat de entree van het pand is voorzien van een ronde wand heb ik gekozen voor een Chromalux. Dit is een buigzaam, duurzaam materiaal met een hoge kleurverzadiging en helderheid. Mede door dit materiaal is de wandversiering een echte blikvanger.

Naast de wandversiering voor 25-jarig jubileum STB heb ik tevens een 2-tal relatieschenken gemaakt. Deze zijn overhandigd aan de twee directeuren. Het geschenk is een kleine weergave van de grote plaat en bestaat uit een aluminium achterwand met een perspex voorplaat. Op de aluminium achterwand is de wereldbol afgebeeld. Op perspex voorplaat zijn het blauwe raster, de foto’s, tekst en logo geprint. Hierdoor ontstaat diepte. Door de afstandshouders van 2 cm blijft het geheel uit zichzelf eenvoudig staan. De achterzijde van het geschenk is tevens voorzien van een afbeelding met logo zodat deze ook op een vrijstaand bureau een mooi plekje kan krijgen waarbij de achterzijde zichtbaar blijft.

imagingpeople-leonie-voets-fotograaf-mierlo-relatiegeschenk-25-jarig-jubileum-STB

Het is voor een opdrachtgever vaak lastig aan te geven wat ze precies willen. Door samen met de hen in gesprek te gaan en te ontdekken wat de wensen zijn probeer ik direct de wensen te vertalen in beeld. Door mijn uitgebreide portfolio kan snel wat voorbeelden laten zien en daar vervolgens een nieuw uniek idee bij bedenken. Ook bij het bedenken van deze wandversiering voor STB heb ik de vrije hand gekregen en de ronde wand in de entree hierbij betrokken.

Ik kom graag eens kennismaken als ook jij als bedrijf op zoek bent naar een bijzondere uiting. Behalve een wandversiering in de entree kun je ook denken aan de aankleding van een vergaderzaal, directie kantoor, kantine of bedrijfsrestaurant. Wil je hier eens wat meer over weten dan hoor ik het graag. Bel me op 06 152 080 51 of stuur een berichtje naar info@imagingpeople.nl

Leonie Voets