Wist je dat…


… ik graag wat weggeef?

… en dat dat echt iets voor jou is?

Ik vind het leuk om tips weg te geven over hoe ik als fotograaf tegen dingen aankijk. Tips waar je zelf iets aan hebt en waar je zelf mee aan de slag kunt om beter te fotograferen. Velen maken dagelijks foto’s met de telefoon om alle bijzondere momenten vast te leggen. Ik vind het leuk als ik je een beetje kan helpen hiermee.
Ook deel ik graag informatie over leuke projecten en heb ik en en toe eens een leuke aanbieding. Om niets te hoeven missen kun je je daarom inschrijven voor mijn nieuwsbrief.

5-vakantiefoto-tips

Hiernaast heb je de mogelijkheid om je gegevens achter te laten en om naar eerdere berichten te kijken die ik heb gedeeld. Je kunt je na het ontvangen van de nieuwsbrief ook weer eenvoudig uitschrijven.

Groet Leonie Voets