Wat doe jij met alle foto’s op je telefoon?


Selfies, leuke momenten, vakanties, met je beste vrienden naar een festival, het vrolijke snoetje van je kindje, alles leggen we vast met de telefoon. En dan? Dan staat het op je telefoon. Wat doe jij met al die leuke foto’s?

Behalve dat ik zelf natuurlijk veel fotografeer met mijn spiegelreflex maak ik ook ontzettend veel foto’s met mijn telefoon. Wel op een andere manier, want ik kan natuurlijk van mijn Iphone niet dezelfde kwaliteiten verwachten. Ik maak kleine schilderijtjes die ik verzamel totdat ik een jaar in beeld kan brengen. Alle foto’s heb ik vervolgens verwerkt op een groot dibond paneel die ik een mooi plaatsje heb gegeven in de tuin. Wij zijn echte buiten mensen en zo kan ik er dus regelmatig naar kijken. Inmiddels heb ik panelen hangen en herinnert het mij aan alle bijzondere momenten.


Wil je dat ik een meedenk met jou foto’s? Wil je ook zo’n leuk paneel? De mogelijkheden zijn wat dat betreft eindeloos. Ik heb ervoor gekozen om alle foto’s even groot te plaatsen maar ook daarin kun je variëren. Daarbij kan het ook heel mooi zijn om alle foto’s in zwart-wit af te beelden. Het is in ieder geval zonde om ze alleen maar op je telefoon te laten staan. Laat het me weten als ik je ergens mee kan helpen. Ik hoor het graag. Alvast veel fotografie plezier!

Groet Leonie Voets

Ja, ik wil ook iets met mijn foto’s doen!