Project Floral Beauty


Fotoproject met vrouwen en bloemen.

Begin 2013 ben ik begonnen met Floral Beauty. Floral Beauty is een fotoproject wat ik heb bedacht om creatieve ideeën tot stand te laten komen en vervolgens te delen. Door vrij werk te maken, kan ik op een geweldige manier eigen ideeën en technieken laten zien. Niemand anders die bepaalt hoe mijn creatieve beeld eruit moet zien. Ik bepaal. En dat geeft een enorm gevoel van vrijheid en creativiteit.

In het project Floral Beauty portretteer ik vrouwen in combinatie met bloemen. Zo’n 40 vrouwen hebben zich via facebook aangemeld nadat ik daar een oproep had geplaatst. Al deze vrouwen geven mij de vrijheid om een bijzonder portret te maken waarbij ik steeds opnieuw op zoek ga naar de perfecte vrouw-bloem combinatie. Gelukkig krijg ik hulp van een aantal fantastische dames. Ik werk o.a. samen met Hairstyliste Petra Adelaars van Kapsalon de Veste en Make-Up Artist Dorothée de Rooij van Studio Dolce Latte. Van Marieke Verhees van de Bloemmarie krijg ik de bloemen die ik nodig heb en Jet Uijen van Boutique 4 MORE helpt mij met mooie kleding indien nodig.

Van elk concept houd ik een blog bij zodat je kunt zien wat mijn ideeën zijn. Ik nodig je uit om meer hierover te lezen en te bekijken op www.floralbeauty.nl

De schoonheid en uiterlijke kenmerken van een vrouw gecombineerd met diezelfde eigenschappen van bloemen in bijzondere portretten.

Op alle beelden berust copyright © Leonie Voets