Nominatie MPN AWARDS 2016


Super trots ben ik met de Nominatie MPN AWARDS 2016. MPN staat voor het Master Photographers Network. Een netwerk van professionele fotografen die met name werkzaam zijn in de portret-, bruids-, en bedrijfsfotografie.

Aanstormend talent kan leren van de ervaringen van ‘de oude rotten in het vak’ en omgekeerd kunnen de ‘routiniers’ geïnspireerd raken door de frisse ideeën van de ‘nieuwkomers’. Elkaar inspireren, informeren, stimuleren en kennis uit te wisselen met als doel het niveau van de creatieve professionele fotografie op een hoog pijl te houden.

Jaarlijks worden er diverse fotowedstrijden georganiseerd en de MPN AWARDS is er daar één van.
In 2012 haalde ik een eervolle vermelding met de AWARDS van 2012. Tevens haalde ik in dat jaar mijn Brons Master kwalificatie. In 2014 haalde ik tevens een eervolle vermelding met de fotowedstrijd met thema ‘Black’.

Op maandag 7 maart vindt de prijsuitreiking plaats. Erg spannend dus….