Leonie Voets


Visual artist

Als fotograaf onderscheid ik mij door het bedenken van bijzondere creaties. Deze creaties, beeldoplossingen ontstaan door het combineren van vorm en beeld. Ik laat mij inspireren door licht, kleur en compositie. Ik laat met beeld zien wat jij wilt vertellen.  Op deze website laat ik je zien dat ik voor ieder vraagstuk een concept kan bedenken. Zo vind je op de homepagina een overzicht van diverse opdrachten waar ik als fotograaf / visual artist een concept bij heb bedacht. De ene keer is dat een wandversiering, een uitstraling op een website, de andere keer een uniek relatiegeschenk.

Laat je verrassen! Veel kijkplezier.

 

Mijn hart gaat uit naar conceptuele fotografie waarin licht, vorm, kleur, compositie en creatie samensmelten tot een uniek beeld. Met een pakkend beeld laat ik zien wat jij wilt vertellen.

 

Biografie

Ik ben creatief fotograaf op locatie en woonachtig in Mierlo. Getrouwd met Richard en bonusmoeder van 2 lieve jongens. In 1994 ben ik afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum in Eindhoven en ben ik beroepsmilitair geworden bij de Koninklijke Luchtmacht. Mijn functie daar was fotograaf. Ik maakte deel uit van een team van 3tal fotografen op vliegbasis Volkel en heb in de avonduren de Fotovakschool gevolgd. Later ben ik Hoofd van de fotografie afdeling geworden. In 2007 heb ik ontslag genomen en ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Naast fotograaf ben ik tevens grafisch ontwerper en onderscheid ik mij in mijn werk om deze 2 vakgebieden te combineren. Eind 2012 heb ik mij gekwalificeerd bij het Master Photographers Network.

Een creatieve groet Leonie Voets

dupho_membership_200px