Mooie IXXI voor Wijnhuis Helmond

Wanddecoratie van 60×300 cm.

Mooie IXXI voor Wijnhuis Helmond. Genieten van een heerlijk glas wijn met vrienden, tijdens een feestje, of een lekker glas rosé op een terrasje in de zon. Wijn drinken is een beleving. De juiste wijn bij een heerlijk gerecht is een echt toevoeging. Ingrid van het Wijnhuis in Helmond is een specialist op het gebied van wijn – spijs. Heb je een mooi gerecht bereid en wil je daar de perfecte wijn bij schenken? Bel Ingrid en zij komt met een uitstekend advies.

Om deze wijnbeleving kracht bij te zetten heb ik voor haar in de winkel aan de Hurksestraat in Helmond een wandversiering gemaakt. Deze wanddecoratie bestaat uit diverse beelden van mooie wijnen en champagne in combinatie met een zomerse sfeer, spijs en een aantal sfeerbeelden van Helmond. In het najaar passen we de beelden aan met andere wijnen uit Ingrids assortiment passend bij de gezellige herfstavonden.

Ik heb hier gekozen voor een IXXI. Een IXXI is een eenvoudige en flexibele wanddecoratie, bestaande uit vierkante kaarten en koppelkruisjes. Je bepaalt zelf de vorm en het formaat. Kaarten zijn makkelijk te wisselen of aan te vullen! Elke kaart heeft een afmeting van 20x20cm. De wanddecoratie van het Wijnhuis Helmond heeft een afmeting van 60x300cm.

Ook op zoek naar een unieke wanddecoratie?

Ben jij ook op zoek naar een bijzondere en unieke wanddecoratie bij jou in het bedrijf, kantoor of winkel? Stuur een mailtje naar info@imagingpeople.nl of bel me op 06 152 080 51 voor het maken van een afspraak. Ik kom graag eens vrijblijvend de mogelijkheden bespreken.

 

Op alle beelden berust copyright © Leonie Voets