Muursticker voor BIQER Eindhoven

Onlangs opende Robert Compier de deuren van BIQER, de nieuwe BMW Motorrad dealer voor de regio Eindhoven. Op het moment dat ik een eerste stap binnen zette waren de verbouwwerkzaamheden nog in volle gang. Met veel enthousiasme en passie vertelde Robert waar hij mee bezig was. We liepen een rondje door de grote ruimte en door zijn manier van vertellen kon ik goed door de puinhoop heen kijken en me verplaatsen in de ideeën die Robert voor ogen had. De inrichting van de showroom zou de passie voor het motorrijden en de vakmanschap van BMW meer dan goed laten zien. Make life a ride! Puur plezier in motorrijden en waardering van kwaliteit en de mooie momenten in het leven.

Via André Driessen kwam ik met Robert in contact omdat Robert op zoek was naar geschikt beeldmateriaal voor de aankleding van de showroom en kantoor. André, van Andries, tekst, training en advies, die verantwoordelijk is voor de teksten op de website van BIQER, begreep wat Robert zocht en bracht mij met hem in contact waardoor het balletje ging rollen. Passend bij de uitstraling van de showroom zocht Robert naar beelden zoals een oude werkplaats en een stenen muur. In tegenstelling tot de meeste opdrachten waarbij ik als fotograaf zelf de beelden schiet zou dat in dit geval niet lukken waardoor ik gebruik moest maken van stockfoto’s en photoshop. Naarnaast beschikt BMW over een gigantisch mooi beeldarchief met prachtige beelden van alle typen motoren in diverse settings waar ik zeker wel iets kon vinden. Samen met beelden van Istock en Shutterstock ben ik gekomen tot dit resultaat.

De grote print in de showroom bestaat uit 4 verschillende beelden. De betonnen muur, het gat in de muur, de motor en de oude werkplaats. Daarnaast heb ik een aantal oude foto’s uit Roberts eigen archief van 4 generaties Compier verwerkt in de achterwand van de werkplaats. De grote print op het kantoor bestaat tevens uit 4 verschillende beelden.

Voor meer informatie over deze prachtige zaak midden in de autowijk van Eindhoven:

BIQER Motoren Eindhoven
Vaalserbergweg 297
5628 CG, Eindhoven

Ik kom graag eens kennismaken als ook jij als bedrijf op zoek bent naar een bijzondere uiting. Naast muurstickers kun je ook denken aan panelen op dibond, hout of doek. Wil je hier eens wat meer over weten dan hoor ik het graag en vertel ik je graag de mogelijkheden. Bel me op 06 152 080 51 of stuur een berichtje naar info@imagingpeople.nl

Leonie Voets