Nicole is Financieel Thuis

Bedrijfsfotografie op locatie

Nicole helpt mensen graag met één van de meest belangrijke zaken in ons leven: een thuis. Ze is oprecht geïnteresseerd in jou en je plannen en wordt er blij van als ze kan bijdragen aan het realiseren hiervan. Nicole is Financieel Thuis.

Onlangs opende ze haar kantoor aan de Parkstraat 15a in Nuenen verzorgde ik de bedrijfsfotografie op locatie.

Wilbert Kuijpers van wilbertkuijpers.nl communicatie & grafisch ontwerp ontwikkelde voor haar een mooi logo en een website. Via Wilbert kwam ik in contact met Nicole om passende fotografie te verzorgen in de stijl van de website.

Nicole is een onafhankelijk adviseur en je mag van haar een eerlijk, transparant en duidelijk advies verwachten. Dit moet je in de fotografie ook terug kunnen zien. Tevens heb ik ervoor gezorgd dat de foto’s als serie goed te herkennen zijn en een echte ‘Financieel Thuis’ uitstraling hebben.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag eens vrijblijvend kennis maken en mijn creatieve ideeën aan u voorleggen net zoals ik bij Nicole heb gedaan. Bel me op 06 152 080 51 voor een afspraak. Mailen kan natuurlijk ook info@imagingpeople.nl

Groet Leonie Voets