Creatieve bedrijfsfotografie op maat.

bedrijfsfotografie voor website.

Voor Ronald Verstappen van Nononsense It bedacht ik voor zijn nieuwe website een bijzondere creatieve oplossing met bedrijfsfotografie. Ronald was op zoek naar sprekende beelden die als goede aanvulling dienen op de boodschap die hij wil overbrengen. No nonsense it helpt ondernemers bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen voor zijn bedrijf. Door creatieve oplossingen met bedrijfssoftware aan te bieden ondersteunt Ronald veel bedrijven op diverse vlakken. Ronald zelf vergelijkt zijn werkzaamheden met de Rubix kubus. Deze kubus heb ik als onderwerp gebruikt in alle fotografie. Op een zonnige warme dag ben ik samen met Ronald naar de High Tech Campus in Eindhoven gegaan en hebben we op diverse locaties daar met één grote kubus en 18 kleine kubussen verschillende composities gemaakt. Dit allemaal in de kleuren van de huisstijl. Door te spelen met diverse opstellingen hebben we zo de diverse onderwerpen in het menu afgebeeld. Door met diepte, licht, en reflectie te werken heeft de website een verscheidenheid aan banners gekregen. Ook de omgeving speelde hierbij een grote rol.

Bij dit soort bedrijfsfotografie vind ik het erg leuk om samen een uniek beeld te creëren. Een soort van eigen stijl. Hierdoor wordt de ondernemer herkent tijdens zijn zichtbaarheid bij diverse media uitingen.  Het onderscheidend vermogen stijgt doordat je iets laat zien wat een ander niet heeft. Juist omdat het zó persoonlijk is wordt het beeld snel gekoppeld aan de onderneming.

Als fotograaf, visual artist, ga ik altijd op zoek naar een uniek beeld. Mooie, goede fotografie is belangrijk, belangrijker nog is dat je opvalt, eruit springt en als ondernemer iets apart en unieks laat zien.
Ik help je daar graag bij. Laat het me weten als jij met je bedrijf ook op zoek bent naar opvallende en unieke bedrijfsfotografie. Stuur me een mailtje naar info@imagingpeople.nl op bel me op 0615208051 voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Leonie

Op alle beelden berust copyright © Leonie Voets