Bedrijfsfotografie op locatie

Bedrijfsfotografie Advocatenkantoor

Bedrijfsfotografie op locatie voor Vogelaar en van Rooij Advocaten. Hun speerpunten zijn: Ervaren, betrokken en toegankelijk. Zij zijn vanaf 1987 gevestigd in Deurne. Voorheen bekend onder de naam Henselmans Advocaten. Vanaf 1 januari 2013 worden de werkzaamheden voortgezet onder de naam Vogelaar & Van Rooij Advocaten.

Vogelaar & Van Rooij Advocaten is een kantoor met ervaren, betrokken en toegankelijke advocaten in het centrum van Deurne. De kracht van Vogelaar & Van Rooij Advocaten is duidelijk taalgebruik, deskundigheid en betrokkenheid bij de cliënt. De belangen van de cliënt staan altijd centraal.

Vanaf 1 juni 2015 kregen de advocaten Hugo Vogelaar en Willeke van Rooij versterking met nog een advocaat, Lise Proenings.  Ik kreeg de opdracht het drietal op passende wijze te fotograferen.

Voorafgaand aan de fotoshoot hebben we samen besproken op welke wijze we de fotografie moesten vormgeven. Bedrijfsfotografie op locatie, dat is waar de voorkeur naar uitging. We kozen ervoor om zowel op kantoor te fotograferen als in het centrum van Deurne. Op kantoor ligt de nadruk op ervarenheid en professionaliteit.  De portretten die we buiten maakten stralen betrokkenheid en toegankelijkheid uit. Dit allemaal op een ongedwongen en spontane manier.

De foto’s zijn terug te zien op de website van Vogelaar en van Rooij Advocaten. Ter introductie van Lise heb ik daarnaast een kaart ontworpen die is verstuurd naar diverse relaties.