Bedrijfsreportage Boxsons

Alle foto’s in dezelfde stijl! De ‘Boxsons’ stijl.

Alle foto’s in de bedrijfsreportage die ik heb gemaakt voor Boxsons autolease hebben een geheel eigen ‘Boxsons’ stijl. Boxsons was bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website. In het voortraject hiervan hebben ze mij benaderd voor een bedrijfsreportage. Geheel vrijblijvend zijn we samen in gesprek gegaan en hebben zij uitgebreid hun wensen uitgesproken. Mijn eigen visie en werkwijze hierop heb ik uitgebreid kunnen vertellen. Door het wederzijdse enthousiasme in het gesprek, mijn eigen kijk en creatieve ideeën was er meteen een goede match en gaven zij mij het vertrouwen om een mooie passende bedrijfsreportage te mogen maken.Ook gaven zij als één van de belangrijke actiepunten op dat zij veel met social media willen gaan doen en ook regelmatig blogs zullen gaan schrijven over diverse onderwerpen, gerelateerd aan autolease, wetgeving en autoverhuur. Veelal onderwerpen hadden zij al klaar en bij elk onderwerp heb ik vervolgens een pakkende foto bedacht. Doordat alle foto’s een eigen ‘Boxsons’ stijl hebben gekregen draagt de fotografie bij aan de herkenbaarheid van Boxsons.

Waar mijn bedrijfsreportages aan voldoen?

Als bedrijf heb je een bepaalde identiteit, huisstijl. Ik vind het erg belangrijk dat de fotografie hierbij aansluit. Door me te verdiepen en in gesprek te gaan maak ik vervolgens een beeld wat het verhaal en de uitstraling van het bedrijf versterkt. Ook het standpunt, de scherpte/onscherpte in de foto’s zorgt ervoor dat de aandacht bij een bepaald punt in de foto komt te liggen. Wanneer de foto’s op een website gebruikt worden is het tevens erg belangrijk wat de afmetingen van de foto’s daar zullen zijn. Vaak worden er banners gebruikt waarvan de verhouding anders is dan de verhouding 3:4. Ook dit is voor mij erg belangrijk zodat ik ervoor kan zorgen dat de juiste informatie in de foto ook goed zichtbaar blijft.

Laat het me weten als ik je interesse heb gewekt en je benieuwd bent naar wat voor ideeën ik heb voor jouw bedrijf. Samen maken we dan vervolgens een plan en bespreken we de wensen. Voordat ik dan ook daadwerkelijk kom fotograferen weet je precies wat we gaan doen en wat de kosten zijn en kom je niet meer voor verrassingen te staan. Ook komen de gebruiksrechten volledig bij jou te liggen. Duidelijke en heldere communicatie, daar houd ik van.

Groetjes Leonie