Bedrijfsfotografie Hurks Body Prevention

Zakelijke fotografie voor website.

De belangrijkste taak voor deze website was, met pakkende bedrijfsfotografie, het laten zien van de vakbekwaamheid van Harrie Hurks. Harrie Hurks heeft meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van de meest uiteenlopende problemen ten aanzien van het bewegingsapparaat. Harrie Hurks is al diverse jaren werkzaam binnen zijn eigen praktijk, waar hij mensen helpt van lichamelijke klachten af te komen en deze te voorkomen. De behandelingen van Harrie Hurks richten zich specifiek op spieren. de verschillende behandelmethoden die bij Hurks Body Prevention worden uitgevoerd heb ik in beeld gebracht.

 

Bedrijfsfotografie belangrijk voor sprekende website.

Als fotograaf / grafisch vormgever werk ik regelmatig samen met webdesigners. Door deze samenwerking kan ik mee denken in het vormgeven van een passende website bij je bedrijf. Ik vind het daarbij erg belangrijk dat naast de gebruiksvriendelijkhed en toegankelijkheid van de website, ook de juiste beleving wordt bereikt onder de bezoekers. Als het gevoel goed is, blijven bezoekers langer op de website aanwezig en krijgen ze een goed beeld van je bedrijf.

Mocht je interesse hebben in een vrijlbijvende kennismaking en ben je benieuwd hoe ik tegen je website aankijk? Laat het me weten. Stuur me een mailtje of bel 06 15208051 voor een afspraak.

Groet Leonie