Bedrijfsfotografie en design website

Bedrijfsfotografie en ontwerp huisstijl

Bedrijfsfotografie en design website voor Cora van Tienen, van Relax and Relieve, face and bodycare. Samen met Cora heb ik een concept bedacht en vervolgens de website vormgegeven en de fotografie in haar salon verzorgd. Voor Cora is het heel belangrijk dat ze zichzelf herkent in haar bedrijf en daarom dient de website meteen als een warme deken aan te voelen. Door eerst duidelijk een plan te maken en haar voorbeelden van andere foto’s te laten zien kreeg Cora een goed beeld.
3 van haar bestaande klanten waren bereid als ‘model’ op de behandeltafel plaats te nemen zodat we de diversen behandelingen konden fotograferen. Door te kiezen voor eigen beelden heeft Cora een hele persoonlijke website waarbij de bezoekers meteen kunnen zien wat ze in huis heeft. Daarbij is de sfeer op de website hetzelfde als in haar salon. Cora kan zelf de teksten aanpassen en eenvoudig elke maand een nieuwe actie plaatsen waardoor ze snel kan schakelen. Kijk maar eens op haar website Relax and Relieve, face and bodycare voor het resultaat. 🙂

Voor deze website heb ik de lay-out en de huisstijl bedacht en de fotografie verzorgd. Door samen te werken met andere professionals heb ik voor Cora alle zorg uit handen genomen en een complete website afgeleverd.