Beursaanbieding


Imaging People gaat naar de beurs. Op woensdag 8  en donderdag 9 april van 14.00 tot 22.00 uur bent u van harte welkom op de Bedrijven voor Bedrijven Helmond Peelland. Speciaal daarvoor heb ik een mooie aanbieding die je niet mag missen.

imagingpeople-beursaanbieding

Je kunt kiezen uit de volgende aanbiedingen:

15% korting op een profielfotoshoot op locatie.
Nu voor € 104,- i.p.v. € 120,-
ex BTW

Als professional wil je jezelf goed presenteren op bijvoorbeeld linkedin. Ik maak een reeks zakelijke portretten die je voor diverse platforms kunt gebruiken.

Als fotograaf op locatie laat ik mij bij het maken van zakelijke portretten altijd inspireren door een aantal factoren: Uitstraling bedrijf, huisstijl/website, soort bedrijf, functie, licht, kleur en omgeving. Het is belangrijk dat je foto goed bij je functie past. Als je schilder bent is het niet nodig om in 3-delig pak op de foto te staan. Ook de omgeving speelt een grote rol. Samen kiezen we een geschikte locatie uit waar we vervolgens een aantal verschillende portretten gaan maken. Ik stel je op je gemak en haal het beste in je naar boven.

De kosten bedragen nu € 104,- ex BTW per persoon. Buiten een straal van 20 km vanaf Mierlo reken ik € 0,35 aan reiskosten. De kosten voor elke extra persoon zijn € 55,- ex BTW.

Stuur een mailtje naar info@imagingpeople.nl o.v.v. beursactie1 en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

20% korting op een bedrijfsreportage.
Nu voor € 375,- i.p.v. € 450,- ex BTW

Bezoekers van je website bepalen binnen 6 seconden of ze zaken met je willen doen. Het is dus erg belangrijk dat meteen de juiste informatie zichtbaar is en het gebruik van goede professionele foto’s is daarbij van groot belang.

Hoe kun je je bedrijf, de uitstraling en de sfeer het beste overbrengen? Beelden zeggen meer dan duizend woorden. In één oogopslag wordt duidelijk waaruit je organisatie bestaat. Daarbij nodigen mooie beelden uit om verder te kijken. De interesse wordt daarmee veel meer gewekt. Ik zorg graag voor de juiste krachtige beelden.

De kosten bedragen nu € 375,- ex BTW voor een bedrijfsreportage bestaande uit één dagdeel. Alle foto’s worden gebruiksklaar aangeleverd voor de website. Tevens kun je de beelden natuurlijk ook gebruiken voor diverse reclame uitingen.

Stuur een mailtje naar info@imagingpeople.nl o.v.v. beursactie2 en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Deze aanbiedingen gelden tot 21 april 2015.

 

Tot snel.

Leonie Voets