Zakelijke portretten

Profielfoto voor Social Media.

Zakelijke portretten, een profielfoto voor social media; Als professional wil je jezelf goed presenteren op bijvoorbeeld linkedin.

Als fotograaf op locatie laat ik mij bij het maken van zakelijke portretten altijd inspireren door een aantal factoren: Uitstraling bedrijf, huisstijl/website, soort bedrijf, functie, licht, kleur en omgeving. Het is belangrijk dat je foto goed bij je functie past. Als je schilder bent is het niet nodig om in 3-delig pak op de foto te staan. Ook de omgeving speelt een grote rol. Samen kiezen we een geschikte locatie uit waar we vervolgens een aantal verschillende portretten gaan maken. Ik stel je op je gemak en haal het beste in je naar boven.
Voor € 125,- * ontvang je zo’n 10 portretten in kleur en zwart-wit die je allemaal kunt gebruiken. Je kunt ze regelmatig afwisselen of op elk medium een ander portret gebruiken.

Ik hoor het graag als ik je kan helpen met je professionele uitstraling. Laat het me ook weten als je met meerdere collega’s een afspraak wilt maken.
Stuur een mailtje naar info@imagingpeople.nl of bel me op 06 152 080 51

* De kosten bedragen € 125,- ex BTW per persoon. De kosten voor elke extra persoon zijn € 60,- ex BTW. Voor elke fotoshoot breng ik € 0,35 aan reiskosten in rekening indien de fotolocatie zich buiten een straal van 20 km om Mierlo bevindt.

 

Op alle beelden berust copyright © Leonie Voets