Animo is trots op haar opdrachtgevers

3 testimonials in beeld.

Animo is een coachings- en adviesburo dat zich richt op de optimale inzetbaarheid van medewerkers. Zij laten mensen en organisaties groeien en willen de ervaringen van diverse bedrijven graag met ons delen. In samenwerking met Animo maakte ik onlangs portretten op de werkvloer van 3 verschillende bedrijven waarbij Animo er in geslaagd is deze optimale inzetbaarheid te bereiken.

Hiervoor had ik een leuk contact met Peggy van der Putten, de relatiemanager van Animo. Haar enthousiasme en gedrevenheid om het mooiste in iedereen naar boven te halen sprak mij erg aan en was de basis van het concept voor de portretten. Voorafgaand aan de fotoshoot kreeg ik 3 testimonials te lezen. Deze gaven mij genoeg inspiratie om per bedrijf een idee uit te werken. Het beeld moet namelijk de tekst versterken en andersom.

Door eerst mijn idee duidelijk te communiceren naar de desbetreffende bedrijven was het duidelijk wat er verwacht werd. Tijdens het maken van de portretten stel ik iedereen op zijn/haar gemak. Doordat ik met deze portretten een natuurlijke situatie heb gecreëerd voelt het voor iedereen heel natuurlijk aan. Daarbij vond ik het erg belangrijk om een eenheid te vormen tussen de gemaakte beelden zodat deze een echte Animo uitstraling kregen en een mooi geheel vormen op de website.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik kom graag eens vrijblijvend kennis maken en mijn creatieve ideeën aan u voorleggen. Bel me op 06 152 080 51 voor een afspraak. Mailen kan natuurlijk ook info@imagingpeople.nl

Groet Leonie Voets